Theorielessen

Om je Clubhandicap 54 te behalen zal er naast lessen ook een theorie-examen met voldoende resultaat moeten worden afgelegd. Hiervoor zijn er theorielessen die je als lid van de G.S.G.V. kunt bijwonen zodat je een goede voorbereiding voor het examen hebt. Je zult jezelf moeten inschrijven voor deze lessen en het examen! Dit kan gedaan worden in de witte map die in de gang bij het clubhuis van Golfclub Holthuizen ligt.

Heb je je theorie gehaald? Geef dit dan even aan ons door. Het formulier hiervoor staat onder het kopje lidmaatschap – clubhandicapexamen! 

Zowel de lessen als het examen beginnen om 19:00 uur en er wordt verzocht om een potlood en sportschoenen mee te nemen.

De data voor de eerstvolgende theorielessen en het examen zijn:

1e theorieles                                  2e theorieles                                  Theorie-examen
Dinsdag 5 sept                             Donderdag 7 sept                         Donderdag 28 sept
Dinsdag 3 okt*                              Dinsdag 10 okt                               Dinsdag 17 okt

*Op dinsdag 3 okt begint de les om 18:00 uur
Locatie: 
De Willemszaal in het clubhuis van Golfclub Holthuizen


Het examen wordt in groepen van maximaal 8 personen afgenomen en vol = vol. Geef je dus snel op zodat je op tijd je Clubhandicap 54 kan afronden! Het beste is dus ten tijde van je reguliere lessen ook je theorielessen te volgen en het theorie-examen af te leggen.

Om te oefenen voor het examen wordt aangeraden om de oefenexamens op deze site te maken. Het is daarnaast verplicht om de theorielessen bij te wonen. Bij afwezigheid volgt uitsluiting van het examen.